Κατηγορίες:

Ο Kojima συνεχίζει να μας προσφέρει έργα, παιχνίδια και πρωτοτυπία στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών αλλά και στον κινηματογράφο. Φαίνεται ότι έχουμε ένα νέο έργο Kojima στα σκαριά και θα κυκλοφορήσει στο Tribeca Festival αυτόν τον Ιούνιο. Η Microsoft δημοσιοποιεί αυτό το νέο έργο μέσω των κοινωνικών δικτύων με ένα θερμό μήνυμα που δείχνει ότι η εταιρεία βρίσκεται σε στενή επαφή με έναν από τους σημαντικότερους προγραμματιστές παιχνιδιών στον κόσμο.

Το εν λόγω γεγονός θα έχει πολλούς εκθέτες ένας από αυτούς θα είναι ο Kojima με το έργο του Connecting Worlds. Αν προσέξουμε τον τίτλο, μπορούμε να καταλάβουμε ότι το έργο του καλλιτέχνη σίγουρα θα περάσει από τη δημιουργία ενός έργου που θα προσπαθεί να συνδέσει τον κόσμο μας με αυτόν των βιντεοπαιχνιδιών, με τέτοιο τρόπο που καταλήγει να μας εκπλήξει όλους για άλλη μια φορά.

στενή επαφή με έναν από τους σημαντικότερους προγραμματιστές παιχνιδιών στον κόσμο.

Το ντοκιμαντέρ του Kojima θα μεταδοθεί από πρώτο χέρι στην Νέα Υόρκη για την άφιξη του Tribeca Festival στις 17 Ιουνίου. Η εκδήλωση έχει χρηματοδοτηθεί σε δίκτυα από την ίδια τη Microsoft η οποία επέτρεψε την επέκταση της ανακοίνωσης της ίδιας της εκδήλωσης σε περισσότερους χρήστες. Στην αρχή ήταν ο ίδιος ο Geoff Keighley που ήθελε να μοιραστεί το γεγονός στα κοινωνικά δίκτυα, δίνοντάς του μεγαλύτερη προβολή. Αν είστε λάτρης του Kojima και της δουλείας του, αυτό το ντοκιμαντέρ που απέχει ένα μήνα από την κυκλοφορία του αναμφίβολα θα τραβήξει την προσοχή σας.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *