Κατηγορίες:

Η Sony μπορεί να έχει ακυρώσει ένα απροειδοποίητο multiplayer sci fi shooter που ήταν σε εξέλιξη για PS5 και PC στα γραφεία της Final Strike Games. Σύμφωνα με λεπτομέρειες που κοινοποίησε ο Timur222, το παιχνίδι ήταν στα σκαριά για τρία χρόνια και θα χρειαζόταν άλλα δύο για να ολοκληρωθεί, οπότε μιλάμε για αρκετά προχωρημένο στάδιο. Επιπλέον το 40% του εργατικού δυναμικού του στούντιο απολύθηκε ως αποτέλεσμα της ματαίωσης του έργου.

Ο Timur222 ειδικός στο “χτένισμα” των βιογραφικών και των προφίλ του LinkedIn για πληροφορίες ενημερώθηκε για το περιστατικό από έναν από τους απολυμένους προγραμματιστές. Ωστόσο καθώς δεν μιλάμε για επίσημα κανάλια, προς το παρόν είναι αδύνατο να επαληθευτεί η ακρίβεια αυτών των στοιχείων.

Το Final Strike Games είναι ένα στούντιο υποστήριξης και ανάπτυξης multiplayer και game as service παιχνιδιών με έδρα το Βανκούβερ και το Σιάτλ. Στο βιογραφικό του βρίσκουμε έναν μεγάλο αριθμό παραγωγών triple-A, συμπεριλαμβανομένων των Call of Duty: Warzone, Fortnite, Red Dead Redemption 2, God of War: Ascension, Fallout 76, Gears of War 4 και 5 και είναι μόνο μερικοί τίτλοι!!

Η αρχική σελίδα του ιστότοπου του στούντιο αναφέρει ότι τον Αύγουστο του 2021 ξεκίνησε η ανάπτυξη ενός νέου AAA IP, πολλαπλών παικτών, PvP για υπολογιστές και κονσόλες, το οποίο θα μπορούσε απλώς να είναι το υποτιθέμενο ακυρωμένο έργο της Sony.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *