Κατηγορίες:

Η Microsoft προέρχεται από μια μακρά λίστα επιτυχημένων τίτλων από κοινό και κριτικούς και φαίνεται ακόμη περίεργο να το πούμε αυτό καθώς συνήθως υπάρχει ένα κύμα αρνητικότητας προς το Xbox. Αυτό εμποδίζει πολλούς από το να παρακολουθήσουν παιχνίδια όπως Forza Horizon 5, Grounded, Pentiment, Age of Το Empires II, Hi-Fi Rush και πολλά άλλα που παρόλο που δεν είναι από τα Xbox Game Studios κυκλοφόρησαν πρόσφατα αλλά είναι “δωρεάν” στο Xbox Game Pass.

Μετά τις κάκιστες κριτικές του Redfall εμφανίστηκαν αρκετά άρθρα εντός και εκτός της χώρας μας που ζητούσαν το κλείσιμο του Xbox ή την παραίτηση του Phil Spencer του σημερινού υπευθύνου για το brandname . Επιπλέον η απόφαση της CMA κατά της εξαγοράς της Activision Blizzard αύξησε περαιτέρω αυτό το αρνητικό κύμα.

Βλέποντας όλα τα παραπάνω να θυμηθούμε ότι η Sony Playstation μας απασχόλησε με τρεις ειδήσεις που θα ήταν «καταστροφή» αν γίνονταν όλα αυτά στο Xbox:

Φανταστείτε αν τα αποκλειστικά παιχνίδια άφηναν το Xbox Game Pass για να πουληθούν η εάν η Microsoft ανακοίνωνε μια παρόμοια αύξηση στην τιμή των προϊόντων της ή έκλεινε δύο στούντιο ανάπτυξης παιχνιδιών;

Να θυμηθούμε και ότι απο την πλευρά της Sony είχαμε αρνητικές υποδοχές όπως το The Last of Us για Pc το Forspoken είναι μερικά από παραδείγματα. Μήπως το Media Molecule μπορεί να είναι το επόμενο στούντιο που θα βάλει λουκέτο; Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι πρόκειται να ακολουθήσουν και οι δύο πλευρές!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *