Κατηγορίες:

Ετοιμαστείτε για μια αληθοφανή περιπέτεια, γεμάτη θανάσιμους εχθρούς και επικίνδυνες τοποθεσίες που θα βάλουν σε δοκιμασία κάθε σας κίνηση! Το Biomutant θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch προσφέροντας ένα συναρπαστικό μείγμα μαχών με τη χρήση πολεμικών τεχνών και εξερεύνησης σε έναν κόσμο μετά την αποκάλυψη. Μπήκε σε έναν ζωντανό κόσμο γεμάτο ξεχωριστά ζώα και φυτά, χωρισμένο σε επτά περιοχές, αλλά περιπλανηθείτε με προσοχή, καθώς κάθε σας απόφαση στην πορεία μπορεί να έχει σημαντικές επιπτώσεις. Ετοιμαστείτε να αφήσετε ελεύθερο τον πολεμιστή που κρύβετε μέσα σας και ξεκινήστε την περιπέτεια της ζωής σας στο Biomutant!

Μάλιστα, καθώς οι άνθρωποι της THQ Nordic αναρωτιούνται και οι ίδιοι «πότε» θα εμφανιστεί η έκδοση του Biomutant στο Switch, δημιούργησαν ένα πρακτικό website: http://biomutant-switch.thqnordic.com/ που μετρά αντίστροφα, για να είναι και οι ίδιοι ενήμεροι!

Το Biomutant έρχεται στο Nintendo Switch αλλά κυκλοφορεί εδώ και καιρό σε PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One και Xbox Series X/S. Οι κάτοχοι των εκδόσεων για Xbox One / PlayStation 4 μπορούν να αποκτήσουν μια δωρεάν αναβάθμιση (από Xbox One σε Xbox X|S και από PlayStation 4 σε PlayStation 5).

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *