Κατηγορίες:

Το ESRB πρόσθεσε πρόσφατα στη βάση δεδομένων του μια μυστηριώδη συλλογή The Lara Croft για το Nintendo Switch, μια συλλογή που θα πρέπει να περιλαμβάνει δύο παιχνίδια από τη σειρά Tomb Raider.

Δυστυχώς, ο αμερικανικός πίνακας αξιολόγησης δεν αναφέρει ημερομηνία κυκλοφορίας ή ποια παιχνίδια περιλαμβάνονται στη συλλογή, ακόμα κι αν, με βάση την περιγραφή που προσφέρεται, είναι πιθανό ότι πρόκειται για τα spin-offs Lara Croft and the Guardian of Light και Lara Croft and the Temple of Osiris .
«Πρόκειται για μια συλλογή δύο παιχνιδιών action-adventure όπου οι παίκτες βοηθούν τη Lara Croft και τους συντρόφους της να αναζητήσουν αντικείμενα για να εμποδίσουν τους αρχαίους θεούς να καταστρέψουν τον κόσμο» αναφέρει η περιγραφή που προσφέρει το ESRB.

“Σε προοπτική 3/4 από πάνω προς τα κάτω, οι παίκτες διασχίζουν ερείπια ζούγκλας και αρχαίους ναούς, λύνουν παζλ και πολεμούν ορδές εχθρικών πλασμάτων (π.χ. δεινόσαυρους, πέτρινους δαίμονες κτλ). Οι παίκτες χρησιμοποιούν δόρια, όπλα, πολυβόλα και τουφέκια για να νικήσουν τις εχθρικές δυνάμεις».

Επίσης η αξιολόγηση υποδηλώνει την παρουσία βίας, μέτρια ποσότητα αίματος και κακή γλώσσα.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *