Κατηγορίες:

Το νέο διαφημιστικό για το Game Pass της Microsoft ξεκίνησε ξανά τις εικασίες σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας του Hellblade 2 επειδή το παιχνίδι έχει συμπεριληφθεί μαζί με άλλους τίτλους που έχουν προγραμματιστεί για το 2023.

Φυσικά το βίντεο δεν ανακοινώνει κάτι απλά δείχνει παρουσία του παιχνιδιού της Ninja Theory μαζί με τα άλλα που είτε κυκλοφορούν ή βρίσκονται σε προχωρημένη κατάσταση ανάπτυξης αλλά έχει ξεκινήσει εικασίες στα κοινωνικά δίκτυα για μια σύντομη πιθανή άφιξη του παιχνιδιού.

Όπως είδατε, το ίδιο το βίντεο είναι μια συλλογή τίτλων, που επιλέγονται σύμφωνα με το κριτήριο της επικείμενης κυκλοφορίας. Αν ήταν ένας τρόπος να θυμηθούμε όλα τα παιχνίδια υπό ανάπτυξη στα Xbox Game Studios, θα είχαν αναφερθεί επίσης τα διάφορα Avowed , The Outer Worlds 2 , Perfect Dark , Fable και όλα τα άλλα των οποίων η πορεία τους είναι ήδη γνωστή. Αντίθετα, εμφανίζονται μόνο τίτλοι που υπάρχουν ήδη στην υπηρεσία, όπως Hi-Fi Rush και Minecraft Legends , ή επερχόμενοι όπως Starfield και Redfall.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *