Κατηγορίες:

Το Mighty Doom ήταν το παιχνίδι με τις περισσότερες λήψεις των τελευταίων 30 ημερών στις ΗΠΑ τα πήγε καλά στον υπόλοιπο κόσμο όπου έφτασε στην έκτη θέση. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον τίτλο της Microsoft/Bethesda ο οποίος ξεπέρασε τους Obey Me Nightbringer, Yong Heroes και Roblox, για να ονομάσουμε τις θέσεις αμέσως παρακάτω.

Είναι δύσκολο να πούμε ποιο είναι το επίπεδο συμμετοχής των παικτών λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγος χρόνος έχει περάσει από την κυκλοφορία του, αλλά σίγουρα είναι μια καλή αρχή για τον πρώτο τίτλο της σειράς Doom που κυκλοφορεί μόνο σε φορητές συσκευές. Τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για έσοδα ενός εκατομμυρίου δολαρίων που πραγματοποιήθηκαν τις δύο πρώτες εβδομάδες αμέσως μετά την κυκλοφορία. Σήμερα μπορεί να είναι πολύ περισσότερες, καθώς έχουν περάσει αρκετές μέρες.

Το παιχνίδι σίγουρα δεν είναι το πιο πρωτότυπο stick shooter που θα δείτε σε iOS και Android αλλά έρχεται με μεράκι δηλαδή φέρνοντας κατά κάποιο τρόπο τη διάσημη σειρά της id Software σε ένα διασκεδαστικό και συναρπαστικό παιχνίδι για κινητά. Ό τίτλος είναι γεμάτος αναφορές στο έπος και εξοπλισμένο με ένα πολύ επιτρεπτικό σενάριο free-to-play που χαρακτηρίζεται από εντελώς προαιρετικές μικροσυναλλαγές για πρόοδο, μια ικανοποίηση ακόμα και σε αυτήν την καρτουνίστικη έκδοση του shooter.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *