Κατηγορίες:

Ο αναλυτής Michael Pachter υπέδειξε μια πιθανή λύση για την εξαγορά της Activision από τη Microsoft! Kατά τη γνώμη του ο οίκος Redmond θα μπορούσε να τροποποιήσει το Game Pass και να βεβαιωθεί ότι δεν περιλαμβάνει περιεχόμενο Activision στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι να ικανοποιήσει όλα τα τα αιτήματα της CMA.

Αντιμέτωπη με μια τέτοια κατάσταση, η αγγλική αντιμονοπωλιακή εταιρεία θα έπρεπε αναπόφευκτα να συμφωνήσει με την εξαγορά, αλλά η προσφυγή σχετικά με την παρεμπόδιση της εξαγοράς θα μπορούσε να διαρκέσει έως και τρία χρόνια. Ο Pachter, ωστόσο, αναμένει μια ενδεχόμενη νίκη για τη Microsoft.
«Το Ηνωμένο Βασίλειο προστατεύει υπηρεσίες που δεν υπάρχουν επί του παρόντος υποθέτει ότι οι “αγέννητες” πλατφόρμες είναι πιο πιθανό να πετύχουν από ότι να αποτύχει το Call of Duty κάτι που είναι εσφαλμένη υπόθεση. Σε δέκα χρόνια από τώρα το Call of Duty μπορεί να μην είναι καν το φαινόμενο που είναι σήμερα».
Εν ολίγοις πολλαπλασιάζονται οι αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση που ανακοίνωσε σήμερα η CMA με βάση την κυρίαρχη θέση της Microsoft σε μια αγορά, αυτή του cloud, που στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρει τους βασικούς ανταγωνιστές της εταιρείας, Sony και Nintendo, και από την οποία άλλες εταιρείες έχουν αποχωρήσει όπως η Google.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *