Κατηγορίες:

Το Contraband δείχνει σημάδια ζωής σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσαν τα Avalanche Studios στον λογαριασμό τους στο YouTube. Το επόμενο παιχνίδι από τα Avalanche Studios θα είναι ένα open world, co op παιχνίδι δράσης. Ο τίτλος θα τοποθετηθεί στη Μαλαισία, και συγκεκριμένα στο αρχιπέλαγος Bayan εμπνευσμένο από τη Νοτιοανατολική Ασία κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1970. Ο τίτλος προτείνει ένα είδος Sea of ​​Thieves που επικεντρώνεται στη διεξαγωγή ληστειών με τον πιο δυνατό τρόπο.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το Contraband θα φτάσει στο Game Pass την ημέρα κυκλοφορίας του και ότι θα είναι αποκλειστικά για τις κονσόλες Xbox. Δεν είναι ότι υπάρχουν πολλές περισσότερες πληροφορίες για αυτό αφού από τότε που προβλήθηκε στο Xbox & Bethesda Game Show δεν είχαμε ακούσει κανένα νέο. Τώρα, χάρη σε αυτό το βίντεο, τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι το Contraband είναι ακόμα ζωντανό και δημιουργεί ελπίδες για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό.

Στο βίντεο μπορούμε να δούμε τον Mustafa, έναν καλλιτέχνη VFX από τα Avalanche Studios όπου μας παρουσιάζει τον εαυτό του ως μέλος πολλαπλών ομάδων εργασίας μέσα στο Avalanche κάτι που είναι συνηθισμένο στη βιομηχανία. Αν και μας τραβάει την προσοχή ότι δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο Contraband, το οποίο όπως λέει ήταν μια ενδιαφέρουσα εμπειρία για αυτόν.

Κάτι που βρήκα στο Avalanche που δεν έχω δει σε άλλα στούντιο είναι ο τρόπος με τον οποίο το VFX ενσωματώνεται σε διάφορες ομάδες, έτσι μπορεί να εργάζονται σε εκρήξεις οχημάτων στο νερό ενώ άλλοι μπορεί να εργάζονται σε κάτι εντελώς άλλο.

Ο Mustafa λέει για τον εαυτό του ότι βαριέται πολύ εύκολα με ό,τι κάνει, εκτός από το VFX αφού δεν κάνει ποτέ το ίδιο πράγμα δύο φορές. Το να φτάσει σε ένα συγκεκριμένο αποτέλεσμα ή σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο λεπτομέρειας είναι αυτό που πραγματικά τον κάνει να αγαπάει τη δουλειά του και το ενδιαφέρον του. Σχολιάζει επίσης ότι του αρέσει να βελτιώνεται και το περιβάλλον στο Avalanche Studios το καθιστά ένα από τα καλύτερα στούντιο κατά την άποψή του.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *