Κατηγορίες:

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου Podcast του PlayStation, ο Asad Qizilbash επικεφαλής της PlayStation Productions δήλωσε ότι η τηλεοπτική σειρά του God of War και του Horizon θα είναι κατά κάποιο τρόπο παρόμοια με τη σειρά του HBO του The Last of Us ή θα έχει ως στόχο να είναι πιστός στο πρωτότυπο έργο, με όσο το δυνατόν λιγότερους συμβιβασμούς.

Θυμίζουμε ότι το Horizon βρίσκεται σε εξέλιξη στο Netflix ενώ το God of War βρίσκεται στα σκαριά με το Prime Video. Το γεγονός ότι οι πλατφόρμες διανομής είναι διαφορετικές, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι θα είναι δυνατό να παρεκκλίνουμε από το μονοπάτι του The Last of Us.
Ο Qizilbash είπε: “Την ίδια φροντίδα και την ίδια φόρμουλα που χρησιμοποιήσαμε για το The Last of Us, θα την εφαρμόσουμε για το Horizon και το God of War. Θα πούμε την ιστορία του παιχνιδιού γιατί μπορούμε, επειδή είναι μια παράσταση, έχουμε τον χρόνο να το κάνουμε, έχουμε τα επεισόδια για να το κάνουμε αυτό. Δεν θα προσπαθήσουμε να στριμώξουμε τα πάντα σε μια ταινία δύο ωρών. Θα λάβετε την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά θα βρούμε επίσης την ευκαιρία να επεκτείνουμε και να εξερευνήσουμε άλλους χαρακτήρες και να δημιουργήστε έναν μεγαλύτερο κόσμο που δεν είναι δυνατός το παιχνίδι. Αυτό είναι το πιο συναρπαστικό πράγμα για μένα, οι θαυμαστές θα το λατρέψουν γιατί θα δουν το παιχνίδι να ζωντανεύει, αλλά Θα δούμε επίσης πολλά νέα πράγματα όπως αυτό που συνέβη με το The Last of Us».

Όπως αναφέρθηκε, το γεγονός ότι πρόκειται για τηλεοπτική σειρά βοηθά τους παραγωγούς και τους συγγραφείς να κάνουν ένα προϊόν πιστό στα βιντεοπαιχνίδια. Το να συγκεντρώνεις τα πάντα σε μερικές ώρες δεν είναι εύκολο και γι’ αυτόν τον λόγο η ταινία Uncharted δεν έχει προσπαθήσει να αντιγράψει ένα από τα κεφάλαια αλλά έχει δημιουργήσει μια πρωτότυπη ιστορία, εξ ολοκλήρου σχεδιασμένη για μια ταινία περίπου δύο ωρών.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *