Κατηγορίες:

Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τo TrueAchievements ελάχιστοι φίλοι του Xbox ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Ubisoft+ τώρα που είναι διαθέσιμο στο Xbox Series X|S . Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι δεν πρόκειται για επίσημους αριθμούς επειδή προέκυψαν από ένα δείγμα λίγο πάνω από 4.200 ψηφοφόρους! Πάντως τα αποτελέσματα είναι αρκετά δυνατά.

Το 90,81% (3.826 ψήφοι) στην πραγματικότητα δηλώνουν ότι δεν ενδιαφέρονται για το Ubisoft+, έναντι μόνο 2,42% (102 ψήφοι) που δηλώνουν ότι έχουν εγγραφεί ή θα το κάνουν στο εγγύς μέλλον. Τέλος, το 6,76% ψήφισε «δεν είναι σίγουρο».

Για όσους δεν γνωρίζουν το Ubisoft + είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που έρχεται στην τιμή των 17,99 ευρώ το μήνα και επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν τεράστιο κατάλογο παιχνιδιών συμπεριλαμβανομένου του DLC​​και διαφόρων πρόσθετων Στο Xbox ο κατάλογος περιλαμβάνει περισσότερα από 60 παιχνίδια ενώ σε PC πάνω από 100. Αξίζει επίσης να θυμηθούμε ότι η υπηρεσία είναι πολλαπλής πρόσβασης δηλ. με την εγγραφή σας στο Xbox μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στον κατάλογο υπολογιστή και αντίστροφα.

Ίσως είναι ακριβώς η τιμή που έκανε τους περισσότερους ψηφοφόρους να εγκαταλείψουν την έρευνα, λαμβάνοντας υπόψη ότι για 12,99 ευρώ μπορείτε να εγγραφείτε στο Xbox Game Pass Ultimate (ακόμα λιγότερο για την έκδοση μόνο για υπολογιστή ή κονσόλα) που ήδη σας επιτρέπει να αποκτήστε πρόσβαση σε περισσότερα από 500 παιχνίδια με μια προσφορά που είναι σίγουρα πιο διαφορετική όσον αφορά τα είδη και τους εκδότες. Μάλλον πολλοί είναι ήδη ικανοποιημένοι με τον κατάλογο υπηρεσιών της Microsoft και δεν βλέπουν τον λόγο να εγγραφούν (επίσης) σε αυτόν της Ubisoft.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *