Κατηγορίες:

Ένας πρώην υπάλληλος του GameStop λέει ότι απολύθηκε αφού διέρρευσε μια εικόνα που σχετίζεται με το νέο Nintendo Switch OLED με θέμα το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. Σύμφωνα με τον ίδιο η Nintendo ανακάλυψε την κατάσταση και «απαίτησε» το GameStop την απόλυσή του.

Πιο συγκεκριμένα τον Μάρτιο του 2023 ο υπάλληλος μοιράστηκε μια εικόνα που δείχνει ένα στιγμιότυπο οθόνης του εσωτερικού αποθέματος του GameStop και υπαινίσσεται την επερχόμενη ανακοίνωση μιας Limited edition OLED με θέμα το Tears of the Kingdom για το Nintendo Switch. Όπως γνωρίζετε, τα νέα αποδείχτηκαν αληθινά αλλά ο υπάλληλος του GameStop λέει ότι η «εικασία» του κόστισε τη δουλειά του.

“Σήμερα απολύθηκα από τη δουλειά μου στο GameStop κατόπιν αιτήματος της Nintendo λόγω της συμβουλής μου στο Zelda”, λέει ο υπάλληλος. “Ελπίζω ότι όλοι καταφέρατε να λάβετε τις προπαραγγελίες σας στο Switch, γιατί δεν θα μπορώ να πάρω την δικιά μου τώρα.”

Ο υπάλληλος είπε στον Kotaku ότι απολύθηκε περίπου δύο εβδομάδες μετά την κοινοποίηση της εικόνας που διέρρευσε στο Reddit. Σύμφωνα με τον λογαριασμό του εκείνη την ημέρα έφτασε για την απογευματινή του βάρδια όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον διευθυντή της περιφέρειάς του και έναν άλλο προϊστάμενο. Ομολόγησε τις κατηγορίες αλλά είπε ότι δεν γνώριζε ότι είχε παραβιάσει κανέναν κανόνα. Ωστόσο, είπε ότι τέθηκε σε αναστολή και στη συνέχεια απολύθηκε επίσημα λίγο αργότερα.

Κατά τη διάρκεια της απόλυσης, ένας διευθυντής καταστήματος φέρεται να είπε στον υπάλληλο ότι η Nintendo είχε ζητήσει να τον απολύσουν. «Ζήτησαν να απολυθώ αλλιώς το συμβόλαιό τους με το GameStop θα ήταν σε «κίνδυνο»», λέει ο υπάλληλος στο Reddit.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *