Κατηγορίες:

Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από το προφίλ του στο LinkedIn, ο Frank O’Connor μπορεί να άφησε την 343 Industries και την ίδια τη Microsoft, εγκαταλείποντας έτσι τον ρόλο του ως δημιουργικός διευθυντής στο Halo franchise .

Η είδηση ​​προφανώς δεν είναι επίσημη, αλλά αναφέρεται από το Windows Central ως πιθανή με βάση την ενημέρωση που έγινε πρόσφατα στο βιογραφικό του O’Connor στο LinkedIn. Μάλιστα σε αυτό βλέπουμε ότι ο ρόλος του δημιουργικού διευθυντή franchise ολοκληρώνεται τον Απρίλιο του 2023, μετά από 19 χρόνια και 5 μήνες στη Microsoft.

Ο νέος ρόλος δεν είναι ακόμη γνωστός και προσδιορίζεται ως “NA” από τον Μάρτιο του 2023 επίσης στην περιοχή του Seatle. Με βάση αυτές τις πληροφορίες, φαίνεται ότι ο O’Connor δεν είναι πλέον μέλος της 343 Industries ή ακόμα και της Microsoft ή των Xbox Game Studios γενικά και έχει προχωρήσει σε μια άλλη δουλειά.

Προφανώς περιμένουμε επίσημες επιβεβαιώσεις, αλλά η ιδέα δεν είναι καθόλου παράλογη λαμβάνοντας υπόψη τη βαθιά εσωτερική αναδιοργάνωση που περνά η 343 Industries και η οποία έχει ήδη οδηγήσει στην αποχώρηση πολλών ιστορικών βασικών προσωπικοτήτων για τη σειρά, συμπεριλαμβανομένης της πρώην μάνατζερ της ομάδας Bonnie Ross και Joseph Staten ιστορικό πρόσωπο της σειράς.

Ο Frank O’Connor είναι άλλο ένα μακροχρόνιο μέλος του franchise Halo έχοντας συμμετάσχει στην Bungie και εργάστηκε στη σειρά από το 2004, και στη συνέχεια μετακόμισε στην 343 Industries ως ένας από τους ιδρυτές της ομάδας. Περισσότερο από την ενεργό ανάπτυξη, ο O’Connor ασχολείται πλέον κυρίως με τη γενική διαχείριση του franchise όσον αφορά τις αφηγηματικές πτυχές, επίσης στο μέτωπο βιβλίων, τηλεοπτικών σειρών και παράλληλων πρωτοβουλιών.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *