Κατηγορίες:

Μετά την κακή υποδοχή των τελευταίων παραγωγών στη μεγάλη και τη μικρή οθόνη του επιτυχημένου franchise τρόμου της Capcom, ήρθε στο φως μια διαρροή για μια νέα ταινία του Resident Evil. Ένας ενδιαφέρων αριθμός ταινιών έχει δημιουργηθεί από τον ομώνυμο τίτλο, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους η ανεξάρτητη ταινία του Johannes Roberts Resident Evil: Welcome to Raccoon City και η σειρά του Netflix Resident Evil, με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Lance Reddick.

Δυστυχώς η τελευταία ταινία απέτυχε να αποδώσει όπως αναμενόταν και η σειρά ακυρώθηκε μετά από μια κάκιστη πρώτη σεζόν. Όμως δεν τα παρατάνε και φαίνεται ότι ετοιμάζεται ήδη μια νέα ταινία Resident Evil που σχετίζεται με ένα κορυφαίο παιχνίδι του franchise, που αγαπήθηκε από πολλούς θαυμαστές.

Όπως αναφέρθηκε από το Geek Vibes Nation, φαίνεται ότι το franchise Resident Evil βρίσκεται τώρα στη φάση άλλης μια επανεκκίνησης σε σχέση τις ταινίες. Όπως αποκαλύπτει η διαρροή η νέα ταινία του Resident Evil θα ονομάζεται Resident Evil: The Umbrella Chronicles, που σχετίζεται με το βιντεοπαιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2007. Ο Anderson λέγεται επίσης ότι θα είναι ο παραγωγός αν και δεν έχει ακόμη καθοριστεί σκηνοθέτης και συγγραφέας.
Αν όντως αποδειχτεί αλήθεια ότι υπάρχει μια νέα ταινία εμπνευσμένη από το The Umbrella Chronicles, υποθέτουμε ότι θα είναι εμπνευσμένη από το βιντεοπαιχνίδι, το οποίο πρέπει να επισημάνουμε ότι είναι μια έκδοση τριών ξεχωριστών παιχνιδιών όπου ο Albert Wesker θα είναι ο αφηγητής των γεγονότων του Resident. Evil Zero,Resident Evil και του Resident Evil 3: Nemesis. Η ταινία θα μπορούσε να περιλαμβάνει στοιχεία όλων αυτών των παιχνιδιών ή οτιδήποτε άλλο, ειδικά μετά τις τελευταίες κακές κυκλοφορίες.

Αν και δεν ξέρουμε πώς θα είναι το μέλλον του Resident Evil στη μικρή και μεγάλη οθόνη υπενθυμίζουμε ότι το franchise βιντεοπαιχνιδιών απολαμβάνει τις καλύτερες στιγμές του με το remake του Resident Evil 4 Remake, το οποίο έχει τεράστιες πωλήσεις.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *