Κατηγορίες:

Το Redfall προκαλεί ποικίλες συζητήσεις αυτές τις ώρες και υπό το φως των τελευταίων ενημερώσεων για το παιχνίδι. Ο γνωστός Insider Klobrille δημοσίευσε έναν πικρό προβληματισμό για την κατάσταση του Xbox, όπου τονίζει τα πολλά κρίσιμα ζητήματα μιας διοίκησης που φαίνεται να παραμελεί τους κατόχους της κονσόλας.

«Η Microsoft πρέπει να είναι προσεκτική αυτή τη στιγμή ώστε οι κάτοχοι του Xbox να μην αισθάνονται ως χρήστες δεύτερης κατηγορίας», έγραψε ο Klobrille. “Τα νέα για το Redfall χωρίς Mode 60fps κατά την κυκλοφορία, αφού το παιχνίδι έχει προβληθεί με αυτόν τον ρυθμό καρέ σε κάθε τρέιλερ παιχνιδιού μέχρι στιγμής, είναι απλώς ένα κερασάκι στην τούρτα.”

«Η εξαγορά της Activision Blizzard περιστρέφεται επίσης γύρω από κάτι διαφορετικό από την αγορά των κονσολών: Η Microsoft ενδιαφέρεται να επεκταθεί μέσω King στα κινητά και μέσω Blizzard να αναπτυχθεί περαιτέρω στους υπολογιστές. Κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, εφόσον οι βασικοί θαυμαστές σας συνεχίζουν να μπορούν να απολαμβάνουν μια εξαιρετική εμπειρία.”

«Λοιπόν, οι κονσόλες Xbox δεν έχουν δει ουσιαστικές αλλαγές εδώ και αρκετά χρόνια καθώς απαιτούνταν πόροι αλλού. Μάλλον ισχυρά σχόλια που εκφράστηκαν σχετικά με το σύστημα Xbox Achievements, το dashboard γενικά ή τις δυνατότητες DVR δεν έχουν έρθει σημαντικές βελτιώσεις.”

«Οι κάτοχοι κονσολών Xbox έχουν πλέον συνηθίσει να έχουν λιγότερες αποκλειστικές εκδόσεις από τη Nintendo ή το PlayStation. Αν και αγαπώ τόσο το Pentiment όσο και το Grounded, το 2022 ήταν απλώς μια απαράδεκτη χρονιά όσον αφορά τον αριθμό των προσφορών πρώτου μέρους του Xbox. Και φυσικά δεν βοηθάει το γεγονός ότι τίτλοι βγαίνουν μόνο σε PC».

“Έπειτα, υπάρχει το ζήτημα της διανομής. Χωρίς να έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες, είναι δύσκολο να καταλάβουμε τι πραγματικά συμβαίνει στα παρασκήνια, αλλά φαίνεται ότι η Microsoft αυτή τη στιγμή δεν είναι σε θέση να παράγει αρκετές κονσόλες, καταλήγοντας πίσω από το PS5 ακόμη και στις αγορές όπου προηγουμένως ήταν πιο ισχυρή στην πλατφόρμα της Sony.”

” Το Xbox LIVE Gold έχει γίνει πλέον meme. Μόνο οι χρήστες του Xbox πρέπει να πληρώσουν για να παίξουν online κυριολεκτικά τα ίδια παιχνίδια και στους ίδιους διακομιστές που είναι δωρεάν στον υπολογιστή. Τα παιχνίδια μέσω Gold που δίνονται κάθε μήνα δείχνει το λάθος που υπάρχει στις δημοσίες σχέσεις.”

“Επίσης, δεν έχει υπάρξει ακόμη επίσημη ανάπτυξη σχετικά με τις επιλογές επέκτασης του αποθηκευτικού χώρου ή αναπαραγωγής των δικών σας παιχνιδιών μέσω του Xbox Cloud Gaming .”

“343 Industries και Halo, κυριολεκτικά το σύμβολο του Xbox, έχουν πληγεί σκληρά από τις απολύσεις στη Microsoft. Η μοίρα του νέου campaign Halo είναι προς το παρόν άγνωστo: Xρειάζεται περισσότερη επικοινωνία από τα στελέχη στην περίπτωση μιας τόσο σημαντικής πνευματικής ιδιοκτησίας όπως το Halo. Χρειάζονται προοπτικές για το μέλλον.”

«Η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο μέρος για να παίξετε τίτλους Xbox, τόσο διαθέσιμους όσο και επερχόμενους δεν είναι σε κονσόλες αλλά σε υπολογιστή. Κατανοώ την ανάγκη της Microsoft να υπερβεί τις κονσόλες για να κάνει το Game Pass να λειτουργήσει δεν είμαι αφελής, αλλά όχι με το κόστος να αφήσω πίσω τη βάση των θαυμαστών».

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *