Κατηγορίες:

Το Project Keystone η φημολογούμενη συσκευή από τη Microsoft που σχεδιάστηκε για το cloud, εμφανίστηκε ξανά στο ράφι του γραφείου του Phil Spencer κατά τη διάρκεια του μηνύματος βίντεο που δημοσίευσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Microsoft Gaming για να ανακοινώσει την επέκταση του PC Game Pass και σε άλλες χώρες.

Όπως σίγουρα θυμάστε, το Project Keystone εντοπίστηκε για πρώτη φορά στο γραφείο του Spencer τον περασμένο Οκτώβριο, μετά τον οποίο ο ίδιος ο Phil μίλησε ανοιχτά για το έργο, λέγοντας ότι ακυρώθηκε λόγω υψηλής τιμής. Στην πραγματικότητα η ιδέα ήταν να φέρουνε τη cloud συσκευή στα καταστήματα για 129,99 $ με controller αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν δυνατό. Σαφώς με την πάροδο του χρόνου και με μειώσεις στο κόστος του το σενάριο θα μπορούσε να αλλάξει οπότε και αυτός να είναι ο λόγος που το Keystone υπάρχει ακόμα σε αυτό το ράφι.

Ίσως η Microsoft είχε το χρόνο να επανεξετάσει το έργο και να το κάνει πραγματικότητα; Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί μια ανακοίνωση να φτάσει αυτό το καλοκαίρι κατά τη διάρκεια του Xbox Games Showcase που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουνίου. Επιπλέον, η Sony φαίνεται να έχει ενδιαφέροντα και στο μέτωπο του streaming όπως αποδεικνύεται από τις επίμονες φήμες για το PlayStation Q Lite αλλά και απο κάποιες νέες αγγελίες εργασίας!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *