Κατηγορίες:

Σχεδόν πριν από ένα χρόνο, η Microsoft κυκλοφόρησε μια τεράστια λίστα βιντεοπαιχνιδιών που θα κυκλοφορούσαν στο Xbox Game Pass μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες. Πολλοί από αυτούς έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας και άλλοι περιμένουν να το κάνουν. Τώρα επιβεβαιώθηκε ότι ένας από αυτούς που ανακοινώθηκαν θα ανταποκριθεί στις προβλέψεις και θα φτάσει στην ώρα του, απευθείας στο Game Pass.

Αυτή είναι η περίπτωση του Ravenlok, ενός real time action RPG από τους δημιουργούς του Echo Generation που διαθέτει ένα συγκεκριμένο γραφικό και καλλιτεχνικό τμήμα 3d pixel art που ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του σε ένα νέο τρέιλερ που μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Όπως είδατε στο τρέιλερ στις 4 Μαΐου το Ravenlok θα προσγειωθεί αποκλειστικά στο Xbox Series X | S, Xbox One και PC μέσω του Epic Games Store. Θα έρθει επίσης όπως αναφέραμε και προηγουμένως απευθείας μέσω του Xbox Game Pass, το οποίο θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε την περιπέτεια και την πρόταση δράσης του χωρίς επιπλέον κόστος εάν είμαστε συνδρομητές στην υπηρεσία.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *