Κατηγορίες:

Η Team Ninja κυκλοφόρησε πρόσφατα το Wo Long Fallen Dynasty και αυτή τη στιγμή εργάζεται στo Rise of the Ronin που είναι αποκλειστικό για το PS5. Τώρα όμως ανακαλύπτουμε ότι η εταιρεία έχει και άλλα παιχνίδια υπό ανάπτυξη, που δεν έχουν ανακοινωθεί και ένα από αυτά φαίνεται να βρίσκεται σε καλό δρόμο για κυκλοφορία ακόμη και πριν από τον τίτλο του PS5.

Σε μια συνέντευξη στην ιαπωνική εφημερίδα Famitsu, ο Fumihiko Yasuda (επικεφαλής της Team Ninja) είπε ότι η ομάδα σκοπεύει να κυκλοφορεί ένα νέο παιχνίδι κάθε χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του 2023. Ωστόσο, εξήγησε ότι το Rise of the Ronin έχει προγραμματιστεί για το 2024! Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι που δεν έχει ανακοινωθεί που θα κυκλοφορήσει πριν το Rise of the Ronin.

Ο Yasuda είπε: “Αναπτύσουμε το Rise of the Ronin εδώ και περίπου επτά χρόνια και σκοπεύουμε να το κυκλοφορήσουμε το 2024. Αυτό το [άλλο] παιχνίδι θα κυκλοφορήσει το 2023 και θέλουμε επίσης να κυκλοφορήσουμε ένα νέο βιντεοπαιχνίδι το 2025. Ελπίζω να μπορώ να σας πω περισσότερα για αυτό στο μέλλον, το συντομότερο δυνατό.”

Σε περίπτωση που πιστεύετε ότι το παιχνίδι του 2023 που αναφέρεται από τον Yasuda είναι το Wo Long Fallen Dynasty (κυκλοφόρησε στις αρχές Μαρτίου 2023), να ξέρετε ότι η συνέντευξη μόλις δημοσιεύτηκε και ότι ο επικεφαλής της Team Ninja λέει ότι το παιχνίδι είναι “σε ανάπτυξη”. “. Επομένως, δεν είναι δυνατόν ο Yasuda να μιλήσει για τον Wo Long.

Στη συνέχεια ο Yasuda ρωτήθηκε επίσης για τις φήμες ότι η Team Ninja πρόκειται ν αναβιώσει το Ninja Gaiden ή το Dead or alive. Ο Yasuda είπε ότι υπήρξε “μια παρεξήγηση” που προκάλεσε τις φήμες.

Προφανώς προς το παρόν ο επικεφαλής της Team Ninja δεν μπορεί να μιλήσει λεπτομερώς για τα έργα που βρίσκονται υπό ανάπτυξη, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *