Κατηγορίες:

Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Developer Acceleration Program που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους προγραμματιστές να δημιουργούν παιχνίδια υψηλής ποιότητας στην πλατφόρμα Xbox και Windows. Η ανακοίνωση έγινε κατά τη διάρκεια του φετινού συνεδρίου προγραμματιστών παιχνιδιών (GDC) και στοχεύει να παρέχει στους προγραμματιστές τα εργαλεία και την υποστήριξη που χρειάζονται για να δημιουργήσουν εξαιρετικές εμπειρίες gaming.

Το πρόγραμμα Developer Acceleration απευθύνεται σε ανεξάρτητους προγραμματιστές, μικρές εταιρείες παιχνιδιών και στούντιο παιχνιδιών. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πόρων και υποστήριξης για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να ανεβάσουν τα παιχνίδια τους στο επόμενο επίπεδο. Μερικοί από αυτούς τους πόρους περιλαμβάνουν προηγμένα εργαλεία ανάπτυξης, τεχνική υποστήριξη, συνεδρίες προσανατολισμού και έγκαιρη πρόσβαση σε νέες τεχνολογίες.

Η ιδέα πίσω από το πρόγραμμα είναι να βοηθήσει τους προγραμματιστές να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζουν κατά τη δημιουργία παιχνιδιών. Από τη χρηματοδότηση έως την τεχνολογία το πρόγραμμα Developer Accelerator εστιάζει στην παροχή της απαραίτητης υποστήριξης για τη δημιουργία καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών που απολαμβάνουν οι παίκτες.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Microsoft στο κανάλι της στο YouTube λέγεται πώς μερικοί από τους προγραμματιστές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έχουν δει οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιτάχυνσης προγραμματιστών. Ένας από αυτούς, ο προγραμματιστής indie παιχνιδιών Dima Veryovka μιλά για το πώς το πρόγραμμα τον βοήθησε να αναπτύξει το παιχνίδι του πιο γρήγορα και με υψηλότερη ποιότητα.

Η ιδέα πίσω από το πρόγραμμα είναι να βοηθήσει τους προγραμματιστές να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζουν κατά τη δημιουργία παιχνιδιών. Από τη χρηματοδότηση έως την τεχνολογία, το πρόγραμμα Developer Accelerator εστιάζει στην παροχή της απαραίτητης υποστήριξης για τη δημιουργία καινοτόμων και ελκυστικών παιχνιδιών που απολαμβάνουν οι παίκτες.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε η Microsoft στο κανάλι της στο YouTube, λέγεται πώς μερικοί από τους προγραμματιστές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έχουν δει οφέλη από τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιτάχυνσης προγραμματιστών. Ένας από αυτούς, ο προγραμματιστής indie παιχνιδιών Dima Veryovka , μιλά για το πώς το πρόγραμμα τον βοήθησε να αναπτύξει το παιχνίδι του πιο γρήγορα και με υψηλότερη ποιότητα. Επιπλέον το πρόγραμμα παρέχει επίσης στους προγραμματιστές έγκαιρη πρόσβαση στα εργαλεία και τις τεχνολογίες που αναπτύσσονται από τη Microsoft . Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να εργαστούν με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες και εργαλεία για να δημιουργήσουν καινοτόμα παιχνίδια που εκμεταλλεύονται πλήρως την πλατφόρμα Xbox και Windows.

Εν ολίγοις, το πρόγραμμα επιτάχυνσης προγραμματιστών της Microsoft είναι μια συναρπαστική πρωτοβουλία που θα βοηθήσει τους προγραμματιστές παιχνιδιών να δημιουργήσουν εξαιρετικές εμπειρίες παιχνιδιού. Παρέχοντας πόρους και υποστήριξη, η Microsoft βοηθά τους προγραμματιστές να ξεπεράσουν τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίζουν και να δημιουργήσουν καινοτόμα και ελκυστικά παιχνίδια για παίκτες. Είναι ένα τεράστιο βήμα προς τα εμπρός για την κοινότητα ανάπτυξης παιχνιδιών και ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός για την πλατφόρμα Xbox και Windows.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *