Κατηγορίες:

Ο γνωστός σε όλους μας ηθοποιός, κωμικός, μουσικός Jack Black σε μια συνέντευξη του παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να δει μια κινηματογραφική μεταφορά της σειράς Red Dead Redemption. Κατά τη γνώμη του, τα παιχνίδια της Rockstar Games προσφέρουν ιστορίες που είναι εξίσου ενδιαφέρουσες ή ακόμα καλύτερες από το The Last of Us.
«Είμαι λάτρης των προσαρμογών παιχνιδιών όταν γίνονται σωστά. Το The Last of Us ήταν φανταστικό. Είναι εκπληκτικό το πόσο σωστά έλαβαν ως βάση το αρχικό υλικό. Είναι σχεδόν ίδιο με το παιχνίδι αλλά έχει κάποιες αλλαγές. Σίγουρα θα κερδίσει όλα τα βραβεία».

Αλλά υπάρχουν και άλλα σπουδαία παιχνίδια που αξίζουν τη δική τους προσαρμογή. Ίσως κάποια μέρα να υπάρξει μια ταινία Red Dead Redemption; Πρέπει οπωσδήποτε να το κάνουν γιατί είναι εξίσου καλή ίσως και καλύτερη ιστορία από το The Last of Us».

Η γνώμη του ηθοποιού σίγουρα θα υποστηριχθεί από πολλούς gamers. Η επιτυχία των The Last of Us και Cyberpunk: Edgerunners έδειξε ότι οι προσαρμογές παιχνιδιών μπορούν να γίνουν δεκτές.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *