Κατηγορίες:

Με την κωδική ονομασία Q Lite, το επόμενο PlayStation handheld είναι το επόμενο hardware της Sony που στοχεύει να είναι ένα ακόμη κομμάτι hardware που απαιτεί το PlayStation 5. Το Insider Gaming αναφέρει ότι το Q Lite δεν είναι μια cloud/streaming συσκευή αλλά χρησιμοποιεί το Remote Play με το PlayStation 5! Ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία έχει προωθήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά της κονσόλας τα πρώτα πρωτότυπα δείχνουν ότι η κονσόλα θα μοιάζει πολύ με χειριστήριο του PlayStation 5 αλλά με μια τεράστια οθόνη αφής LCD 8 ιντσών στο κέντρο. Η συσκευή θα διαθέτει adaptive triggers για haptic feedback και φυσικά θα περιλαμβάνει αυτό που θα περιμένατε από μια φορητή συσκευή δλδ τα κουμπιά έντασης ήχου, ηχεία, υποδοχή εισόδου ήχου κ.λπ. Επίσης το Insider Gaming αναφέρει ότι το Q Lite βρίσκεται στη φάση QA και έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει πριν από το PlayStation 5 Pro και μετά το Detachable Disc Drive PS5.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως από τον Jeff Grubb, η Sony σχεδιάζει να ανακοινώσει τη “δεύτερη φάση του PS5”, η οποία αφορούσε το μελλοντικά της παιχνίδια. Κατά ειρωνικό τρόπο όμως, αυτή η «δεύτερη φάση» της Sony προσανατολίζεται με τη νέα αποσπώμενη μονάδα δίσκου PlayStation 5, Project Nomad (ασύρματα ακουστικά), Project Voyager (ασύρματα ακουστικά) και Q Lite (handheld) όλα προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *