Κατηγορίες:

Όπως αναφέρθηκε μέσω Twitter φαίνεται ότι η Microsoft αποκάλυψε κατά λάθος την τιμή του Xbox Game Pass Friends & Family στην Αμερική μέσω του Xbox dashboard. Το ποσό που εμφανίζεται είναι 39,95 $ (πρόσβαση 5 παικτών), σε σύγκριση με τα κανονικά 13,99 $ (1 σύνδεση). Ωστόσο, αυτή είναι μια υψηλότερη τιμή από αυτή που εφαρμόζεται σε άλλες περιοχές, όπως η Ιρλανδία, όπου κοστίζει 21,99 € (5 προσβάσεις), σε σύγκριση με το συνηθισμένο 12,99 € (1 πρόσβαση).

Χάρη σε μια αναφορά του συντάκτη του tweet που θα βρείτε παρακάτω επιβεβαιώνεται ότι πρόκειται για «false alarm». Μέσω του ResetEra, ο χρήστης ανέφερε ότι 39,95 $ είναι η τιμή της υπηρεσίας στη Νέα Ζηλανδία. Αυτή η τιμή αντιστοιχεί σε 25 δολάρια ΗΠΑ, επομένως ταιριάζει απόλυτα με τις κλασικές τιμές της υπηρεσίας. Ο παίκτης που μοιράστηκε αυτές τις πληροφορίες είναι Αμερικανός, αλλά είχε αλλάξει την περιοχή της κονσόλας του για να αποκτήσει νωρίς πρόσβαση στο Resident Evil 4 Remake και ξέχασε να αλλάξει την περιοχή του σε ΗΠΑ αφού συνδεθεί στο παιχνίδι. Επιβεβαίωσε το λάθος και ζήτησε συγγνώμη.

Φυσικά όλα εξακολουθούν να είναι καθαρά εικασίες όσον αφορά τη μετατροπή μιας και η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την υπηρεσία για τον υπόλοιπο κόσμο.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *