Κατηγορίες:

Έχουν περάσει πάνω από τρεις μήνες από τότε που έκανε το ντεμπούτο της η μεγάλη ενημέρωση 1.1.0 στο Grounded, προσθέτοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά που περίμεναν οι παίκτες. Από τότε, η Obsidian ήταν πολύ ήσυχη για το παιχνίδι επιβίωσης της.

Ήταν μέσω ενός επεισοδίου του Casually Grounded που το στούντιο αποκάλυψε ένα χαρακτηριστικό που θα κάνει το ντεμπούτο του στην επόμενη ενημέρωση Grounded. Έτσι ανακαλύψαμε ότι θα είναι δυνατό να δημιουργηθούν τέσσερις διαμορφώσεις μεταλλάξεων για να επωφεληθούν γρήγορα από τα πλεονεκτήματα ανάλογα με τις καταστάσεις που αντιμετωπίζονται.

Δυστυχώς η Obsidian δεν αναφέρει πολλά αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το στούντιο συνεχίζει να βελτιώνει την σχεδόν άψογη εργονομία του Grounded! Οι προγραμματιστές δήλωσαν επίσης ότι θα επικοινωνήσουν περισσότερα σχετικά με αυτήν την ενημέρωση τις επόμενες εβδομάδες.

Οι παίκτες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η Obsidian δεν έχει τελειώσει με το Grounded ! Ενώ περιμένετε να μάθετε περισσότερα για το τι επιφυλάσσει το στούντιο για τον τίτλο επιβίωσής του, μπορείτε τώρα να ξεκινήσετε την περιπέτεια στο Xbox One, το Xbox Series X|S και τον υπολογιστή, και φυσικά μέσω του Xbox Game Pass, του PC Game Pass και Xbox cloud.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *