Κατηγορίες:

Το BioShock Infinite έγινε σήμερα 10 xρονών. Το παιχνίδι του Ken Levine είναι το τρίτο της σειράς BioShock και μας έχει μεταφέρει σε ένα νέο σκηνικό από τα βάθη της Rapture μας οδηγεί στους ουρανούς της Columbia.

Το BioShock Infinite είναι ένα shooter πρώτου προσώπου το οποίο ακολουθεί τη σκυτάλη που άφησε το πρώτο κεφάλαιο (που αναπτύχθηκε επίσης από τον Levine) ωστόσο περιόρισε τους καθηλωτικούς μηχανισμούς του και αφοσιώνεται περισσότερο στη δράση.
Ο Ken Levine δεν έχει κυκλοφορήσει κανένα νέο βιντεοπαιχνίδι από τότε αλλά γνωρίζουμε ότι εργάζεται στο Judas μια νέα περιπέτεια που έρχεται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.
Επιστρέφοντας όμως στο BioShock Infinite υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι κυκλοφόρησε κάποια DLC. Καταρχήν κυκλοφόρησε το Clash in the Clouds το οποίο εισήγαγε ένα αμιγώς action mode. Πιο σημαντικά όμως, είναι τα δύο DLC του Funerale in Mare (Burial at Sea) που συνεχίζουν την ιστορία φέρνοντάς μας πίσω στην Rapture.

Το BioShock Infinite έγινε δεκτό με πολύ θετικά σχόλια κατά την κυκλοφορία του αλλά με τα χρόνια έχει επανεκτιμηθεί προς το αρνητικό ειδικά για τον τρόπο που αντιμετωπίζει διάφορα κοινωνικά ζητήματα, όπως η δουλεία και ο ρατσισμός.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *