Κατηγορίες:

Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον 40 παιχνίδια για κινητά μέσα στο 2023 προσθέτοντας τα στα 55 που είναι ήδη διαθέσιμα στους συνδρομητές του σε iOS και Android. Θα συνεχίσει επίσης να εργάζεται για την τεχνολογία παιχνιδιών cloud η οποία ανακοινώθηκε τον Οκτώβριο του 2022.

Η Leanne Loombe αντιπρόεδρος για τα third party του Netflix επιβεβαίωσε επίσης ότι 70 νέα παιχνίδια βρίσκονται υπό ανάπτυξη απο third party προσθέτοντας στα 16 παιχνίδια που αναπτύχθηκαν από τα στούντιο της εταιρείας. Το πρώτο παιχνίδι για κινητά του Netflix κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021. Ο στόχος σήμερα όπως και τότε είναι να δημιουργηθεί μια τεράστια βιβλιοθήκη που να μπορεί να απευθύνεται σε όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες. Loombe: «Φέτος θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε το χαρτοφυλάκιό μας. Αυτό σημαίνει νέα παιχνίδια κάθε μήνα. Οι συνδρομητές θα ανακαλύψουν ανεξάρτητους τίτλους, βραβευμένες επιτυχίες, RPG, αφηγηματικές περιπέτειες, παιχνίδια παζλ και όλα τα ενδιάμεσα. Συνεργαζόμαστε με τα πιο διάσημα στούντιο στον κόσμο για να σας φέρουμε αυτά τα παιχνίδια».

Η Leonne μίλησε επίσης για το cloud gaming λέγοντας: “Είμαστε στην αρχή της περιπέτειας, αλλά δεσμευόμαστε να διασφαλίσουμε ότι μπορείτε να παίξετε τα βιντεοπαιχνίδια μας οπουδήποτε υπάρχει Netflix. Πιστεύουμε ότι το cloud gaming θα μας επιτρέψει να παρέχουμε πρόσβαση σε παιχνίδια σε οποιαδήποτε οθόνη. Θέλουμε τα μέλη μας να μπορούν να παίζουν σε οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Netflix που διαθέτουν.”

Το Netflix φαίνεται να εστιάζει σε μεγάλο βαθμό στα βιντεοπαιχνίδια, αν και προς το παρόν λιγότερο από το 1% των συνδρομητών τα έχει δοκιμάσει τουλάχιστον σύμφωνα με στοιχεία που συλλέγει η Apptopia .Για να δούμε αν τα πράγματα γίνουν διαφορετικά στο μέλλον.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *