Κατηγορίες:

Φαίνεται ότι η άφιξη του Battlefield 2042 στο PlayStation Plus έκανε πολύ καλό στο παιχνίδι της EA. Σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία η βάση των παικτών έχει αυξηθεί κατά 500% με την άφιξη του στη συνδρομητική υπηρεσία. Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία διάδοση των PS4 και PS5 και της βασικής συνδρομής της Sony αυτή η αύξηση ήταν προβλέψιμη! Αυτός ο ρυθμός είναι πραγματικά αξιοσημείωτος και θα θέλαμε να να δούμε κατά πόσο θα διατηρήσει σε αυτά τα επίπεδα.
Το Battlefield 2042 ήρθε στον κατάλογο του PlayStation Plus τον Μάρτιο του 2023 στο επίπεδο Essential και επομένως είναι προσβάσιμο σε μεγάλο αριθμό χρηστών. Σύμφωνα με στοιχεία που συνέλεξε το TrueTrophies (όχι από επίσημη πηγή) φαίνεται ότι αυτή η άφιξη οδήγησε σε μεγάλη αύξηση της βάσης χρηστών. Λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των ενεργών χρηστών στο παιχνίδι σύμφωνα με την εν λόγω βάση δεδομένων η αύξηση των παικτών θα ήταν έως και 578% σε σύγκριση με τις ημέρες πριν από την κυκλοφορία στο Plus.

Στη συνέχεια, θα είναι ένα ζήτημα αν αυτοί οι παίκτες μετά την αρχική εμπειρία θα συνεχίσουν να παίζουν παρέχοντας μια πιο σταθερή βάση για τον τίτλος της EA! Μέχρι στιγμής η κίνηση αυτή φαίνεται να είναι επιτυχημένη για την EA.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *