Κατηγορίες:

Ο publisher Prime Matter αποκάλυψε ότι το πολυαναμενόμενο System Shock Remake καθυστερεί επ’ αόριστον για τις κονσόλες και δεν θα κυκλοφορήσει πλέον μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Ενώ η έκδοση για υπολογιστή έλαβε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας η έκδοση για κονσόλες καθυστερεί επ αόριστο.
Ο εκδότης εξήγησε ότι ήλπιζε να φέρει το παιχνίδι στους υπολογιστές και τις κονσόλες μέχρι το τέλος του μήνα, αλλά «αποδείχθηκε ότι ήταν λίγο πιο πέρα ​​από τις δυνατότητές μας». Το αποτέλεσμα είναι ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PC στις 30 Μαΐου. Ωστόσο, οι εκδόσεις PS5, PS4, Xbox Series X|S και Xbox One του System Shock Remake θα καθυστερήσουν επ’ αόριστον και θα κυκλοφορήσουν «σε ένθετο χρόνο”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το παιχνίδι καθυστερεί. Το System Shock αποκαλύφθηκε αρχικά το 2015 ως επανεκκίνηση του franchise και ένα επιτυχημένο Kickstarter κατάφερε να συγκεντρώσει τα απαραίτητα κεφάλαια για την ανάπτυξη. Το αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας ήταν το 2017 αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι άλλαξε μηχανή γραφικών και το παράθυρο κυκλοφορίας μεταφέρθηκε. Η ανάπτυξη σταμάτησε το 2018 πριν ξαναγίνει επανεκκίνηση και δοθεί νέο παράθυρο κυκλοφορίας για το 2020. Αυτό μετά πήγε για το 2021, μετά για 2022 και τελικά για Μάρτιο του 2023. Πραγματική οδύσσεια!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *