Κατηγορίες:

Το πρακτορείο RBC αφιέρωσε ένα άρθρο σχετικά με τα οικονομικά του Atomic Heart. Αν και οι δημιουργοί δεν αποκάλυψαν τον προϋπολογισμό του διάφοροι ειδικοί και πηγές έχουν υπολογίσει το συνολικό κόστος παραγωγής στα 25 εκατομμύρια δολάρια.
Ο κύριος ανταγωνιστής του Atomic Heart όσον αφορά την κλίμακα και την ημερομηνία κυκλοφορίας ήταν το Hogwarts Legacy το οποίο χρειάστηκε περίπου 150 εκατομμύρια δολάρια για να δημιουργηθεί. Την ίδια στιγμή, οι δημιουργοί του Atomic Heart ξόδεψαν πολλά χρήματα για την αδειοδότηση μουσικής. Αν και το στούντιο Mundfish δεν αποκάλυψε τους όρους χρήσης των τραγουδιών.
Σε μια συνομιλία με τον δημοσιογράφο και μπλόγκερ Alexei Makarenkov, εκπρόσωποι της Mundfish μίλησαν για «μία πολύ μεγάλη πιθανότητα» συνέχειας του Atomic Heart . Αν και τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί για το νέο κεφάλαιο της σειράς η ομάδα εργάζεται σε add ons και patches που είχαν ανακοινώθηκαν.
Στο εγγύς μέλλον η Mundfish υπόσχεται να μιλήσει για τις πωλήσεις του τίτλου της και το στούντιο έχει ήδη προγραμματίσει μια συγκεκριμένη εκδήλωση για την ενημέρωση του κόσμου.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *