Κατηγορίες:

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι το Starfield θα κυκλοφορήσει στις 6 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Video Games Chronicle οι προγραμματιστές δεν περιορίστηκαν από σοβαρά χρονικά πλαίσια και επέλεξαν οι ίδιοι την ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.
Όπως είπε ο δημοσιογράφος η Microsoft γνωρίζει τις συνέπειες της κυκλοφορίας ενός παιχνιδιού του οποίου η τεχνική κατάσταση θα ήταν παρόμοια με το Cyberpunk 2077 κατά τη στιγμή της κυκλοφορίας του. Εξαιτίας αυτού, η Bethesda και ο Todd Howard είχαν το ελεύθερο να επιλέξουν την ημερομηνία κυκλοφορίας και επομένως περισσότερο χρόνο για να γυαλίσουν το παιχνίδι.
Οι δημιουργοί μπορούσαν πάντα να έρθουν να συμφωνήσουν με την Microsoft για νέες προθεσμίες, επομένως δεν θα πρέπει να ανησυχούμε για την επανάληψη λαθών στυλ CD Projekt RED . Σύμφωνα με το δημοσίευμα παρά τη φήμη της Bethesda για bugs κατά την κυκλοφορία έχουν αρκετό χρόνο να βεβαιωθούν ότι το παιχνίδι θα είναι σε ικανοποιητική κατάσταση μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *