Κατηγορίες:

Η Red Barrels ανακοίνωσαν ότι το The Outlast Trials το νέο τους παιχνίδι τρόμου για πολλούς παίκτες θα είναι διαθέσιμο για Pc με early access στις 18 Μαΐου 2023 μέσω του Steam και του Epic Games Store. Η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα νέο τρέιλερ που καταγράφει μερικά πλάνα από την ηχογράφηση των διάφορων ηθοποιών που θα δανείσουν τις φωνές τους στο παιχνίδι, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Το Outlast Trials είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης τρόμου πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Δεν είναι άμεση συνέχεια των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς και θα περιλαμβάνει λειτουργία co-op για τέσσερις παίκτες, η οποία σε κάθε περίπτωση είναι προαιρετική καθώς μπορείτε να παίξετε και όλη την εμπειρία σόλο.

Θα αναλάβουμε το ρόλο κάποιων «εθελοντών» που θα περάσουν τις σκληρές δοκιμασίες της Murkoff Corporation, οι οποίες θα δοκιμάσουν την ηθική και τη λογική των χαρακτήρων. Όπως και στις προηγούμενες εγκαταστάσεις της σειράς, έτσι και αυτή τη φορά θα πρέπει να τρέξεις με ιλιγγιώδη ταχύτητα, να κρυφτείς και να κινηθείς κρυφά σε μια προσπάθεια να επιβιώσεις και να πάρεις όσο το δυνατόν περισσότερα έγγραφα από τον Murkoff για να αποδείξεις τις ανήθικες πρακτικές του στους ασθενείς.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *