Κατηγορίες:
“Σε επιχειρηματικό επίπεδο, δεν έχει νόημα να αφαιρέσουμε το Call of Duty από το Playstation”

Η Microsoft έχει να αντιμετωπίσει πολλά εμπόδια στην εξαγορά της Activision Blizzard αν και όλα δείχνουν ότι οι περισσότερες ανησυχίες για αυτή την εξαγορά έχουν ήδη αρχίσει να υποχωρούν και πολλές χώρες έχουν επιβεβαιώσει την έγκρισή της.

Το κύριο πρόβλημα για τη Sony είναι που νομίζει ότι η Microsoft θα κάνει το Call of Duty αποκλειστικό για το Xbox, παρά το γεγονός ότι η δεύτερη έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι δεν είναι αυτή η ιδέα και μάλιστα εξέδωσε μια δημόσια δήλωση όπου ξεκαθάρισε αυτούς τους ισχυρισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο η Rima Alaily, εταιρική αντιπρόεδρος του Competition Law Group της Microsoft, σε συνέντευξή της στο Axios δήλωσε ότι όπως έχουν ήδη επαναλάβει σε αρκετές περιπτώσεις “(…) δεν κάνει καλό και δεν είναι λογικό σε καμία επιχείρηση να πάρεις το Call of Duty απο το Playstation .”

Το στέλεχος ανέφερε επίσης ότι σύμφωνα με μια έρευνα που ανέθεσε η εταιρεία, μόνο το 3% των παικτών θα αντάλλαζαν το PlayStation τους με ένα Xbox μόνο για το Call of Duty. Κοινώς αυτό το πολύ μικρό ποσοστό δεν επηρεάζει τον ανταγωνισμό της Sony και ταυτόχρονα είναι ένας μικρός αριθμός για το Xbox για να δημιουργήσει μια στρατηγική πάνω σε αυτό.»

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *