Κατηγορίες:

Όλες οι αποκλειστικότητες του Xbox για φέτος είναι πολύ σημαντικές αλλά υπάρχει μια ιδιαίτερη επιθυμία να απολαύσετε το νέο Forza Motorsport, το Starfield και έναν ακόμη τίτλο που πολλοί ήθελαν πριν από μερικά χρόνια. Μιλάμε για το sequel του Hellblade το οποίο παρουσιάστηκε πριν από σχεδόν 4 χρόνια και προβλήθηκε ξανά στα The Game Awards 2021 με ένα gameplay trailer που μας άφησε όλους άφωνους.

Το νέο παιχνίδι της Ninja Theory αναμένεται φέτος αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση! Οι τελευταίες διαρροές και φήμες έχουν καταστήσει σαφές ότι το Hellblade 2 θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2023. Έτσι όσο περιμένουμε την επιβεβαίωση για να γίνει ημερομηνία κυκλοφορίας κατά την E3 2023 αυτή την εβδομάδα εμφανίστηκαν νέες εικόνες του Hellblade 2 και ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Όπως θα δείτε παρακάτω στο τελευταίο ημερολόγιο προγραμματιστών του Hellblade 2 που μοιράστηκε το κανάλι της Ninja Theory στο YouTube, μας άφησε μερικά βάναυσα πλάνα του Hellblade 2. Μας δείχνουν 21 διαφορετικά μέρη σε όλη τη χώρα.

Σε αυτό το νέο βίντεο, μας έδωσαν νέες εικόνες από το πιο εντυπωσιακό Hellblade 2, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω. Χωρίς αμφιβολία η εξαιρετική δουλειά του στούντιο με τις νέες τεχνολογίες θα μας επιτρέψει να απολαύσουμε την πιο ρεαλιστική εμπειρία που έχουμε δει ποτέ. Τώρα απλά ελπίζουμε ότι στο επόμενο Xbox event να δούμε ένα νέο gameplay του Hellblade 2 αλλά και την πολυαναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *