Κατηγορίες:

Η Warner Bros. Discovery κατηγορεί την Paramount Global ότι παραβίασε μια συμφωνία αδειοδότησης του 2019 σχετικά με τα δικαιώματα του South Park. Η αντίστοιχη αξίωση έχει ήδη υποβληθεί στο δικαστήριο.
Κατά τη σύναψη της συμφωνίας, η Warner/HBO ήταν πεπεισμένη ότι το South Park θα λάμβανε τρεις νέες σεζόν των 10 επεισοδίων η καθεμία. Ωστόσο μέχρι σήμερα το HBO Max έχει λάβει την πρώτη νέα σεζόν με δύο επεισόδια και τη δεύτερη με έξι. Η εταιρεία πιστεύει ότι η τρίτη νέα σεζόν θα έχει επίσης μόνο έξι επεισόδια και πιστεύει ότι έχει πληρώσει σημαντικά τη βιβλιοθήκη της σειράς.
Ως αποτέλεσμα, η εταιρεία κατηγόρησε την Paramount ότι χρησιμοποιεί περιεχόμενο που εμπίπτει στη συμφωνία του 2019, ως μέρος μιας άλλης συμφωνίας με τον Matt Stone και τον Trey Parker που έγινε το 2021. Σύμφωνα με την Paramount θα πρέπει να λάβει 14 αποκλειστικές ταινίες αλλά μόνο τέσσερις έχουν ήδη κυκλοφορήσει.
Το HBO Max ισχυρίζεται ότι η Paramount κατέφυγε σε «λεκτικό δόλο» και «δολοπλοκία» περιγράφοντας το νέο περιεχόμενο ως «ταινίες» (και πολλά άλλα) αλλά όχι ως «επεισόδια» για να αποφύγει τις υποχρεώσεις της βάσει της συμφωνίας του 2019. Η Paramount έχει ήδη αρνηθεί τους ισχυρισμούς και έχει απαντήσει κατηγορώντας την Warner Bros. Discovery για μη καταβολή τελών άδειας βάσει της συναφθείσας σύμβασης.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *