Κατηγορίες:

Σύμφωνα με τη σελίδα του Suicide Squad θα απαιτεί μόνιμη σύνδεση στο διαδίκτυο ακόμα κι αν παίζετε single player. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από την επίσημη ιστοσελίδα, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρέπει να είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο είτε μας αρέσει είτε όχι. Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε ήδη το Suicide Squad θα έχει co op έως και 4 παίκτες οι οποίοι θα ενωθούν για να φέρουν τον χαμό παντού.

Αυτοί οι τύποι ενεργειών στα βιντεοπαιχνίδια εκτελούνται για να αποτρέψουν το hacking στα παιχνίδια. Άλλα συστήματα προστασίας όπως το DRM απαιτούν σύνδεση για να επαληθεύσουμε ότι είμαστε κάτοχοι του παιχνιδιού, κάτι που δεν είναι σύνηθες φαινόμενο γιατί μας αναγκάζει να είμαστε συνέχεια online. Έαν μιλούσαμε για τίτλους που είναι καθαρα online (Wow, Dota2 κτλπ) έχει έχουν κάποιο νόημα αλλά σε παιχνίδια που έχουμε single player αυτό εξακολουθεί να μην έχει νόημα.

Μια περίεργη απόφαση της WB.

Το επόμενο ερώτημα είναι τι θα συμβεί εάν η Warner Bros. αποφασίσει να κλείσει τους servers; Αυτό το γεγονός θα καθιστούσε άχρηστα όλα τα αντίγραφα του παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένων των φυσικών αντιγράφων, καθώς η πρόσβαση στο παιχνίδι δεν μπορούσε να επικυρωθεί και επομένως δεν θα μπορούσαμε να το ξεκινήσουμε.

Η συγκεκριμένη κίνηση έχει κάποια λογική γιατί τα τρέχοντα παιχνίδια όπως το Monster Hunter Rise ή το Gotham Knights έχουν επίσης cooperative modes αλλά δεν είμαστε αναγκασμένοι να συνδεθούμε. Για να έχετε μια πραγματική ιδέα αυτής της διαδικασίας παιχνίδια όπως το It Takes Two που είναι και co op δεν μας αναγκάζει να συνδεθούμε και μπορούμε να παίξουμε και offline και topic.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *