Κατηγορίες:

Νέο μεγάλο Deal μεταξύ Microsoft και Nvidia!

Κατά τη διάρκεια συνεδρίου που διοργανώνει η Ms στις Βρυξέλλες o Brad Smith ανακοίνωσε πως η υπηρεσία GeForce NOW θα δει την άφιξη όλων των παιχνιδιών του Xbox. Αν και φαίνεται ότι μια συμφωνία μεταξύ της Microsoft και της Sony είναι ακόμα μακριά ο Smith επεσήμανε ότι αρκετές εταιρείες υποστηρίζουν την εξαγορά της Activision Blizzard και ανάμεσά τους είναι και η NVIDIA: πιθανότατα σε αυτή τη βάση γεννήθηκε η νέα συνεργασία.

Tο GeForce NOW είναι μια υπηρεσία που μπορεί ήδη να υπολογίζει σε είκοσι πέντε εκατομμύρια παίκτες», είπε ο πρόεδρος της Microsoft κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, προσθέτοντας ότι τίτλοι από τον κατάλογο Xbox για PC θα φτάσουν στην πλατφόρμα συμπεριλαμβανομένου και του Call of Duty, όπου πρέπει να αποκτηθεί να είναι επιτυχής.Πιθανώς η μεγαλύτερη είδηση είναι ότι αυτή η συμφωνία επαναφέρει το franchise Call of Duty στην υπηρεσία GeForce NOW αφού είχε αποχωρήσει το 2020. Εάν εγκριθεί η συμφωνία, αυτό θα φέρει στη σειρά COD περισσότερους από 150 εκατομμύρια παίκτες.

Ωστόσο, υπό το φως της δεκαετούς συμφωνίας με τη Nintendo για το Call of Duty, φαίνεται ότι η Ms μοιράζει πλεονεκτήματα στους νέους συνεργάτες της για να δημιουργήσει ένα ενιαίο μέτωπο το οποίο μπορεί επίσης να αντέξει κάθε αντίθεση από τη Sony.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *