Κατηγορίες:

Το The Flash απέχει μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του στους κινηματογράφους. Η ταινία πρόκειται να βγει στη μεγάλη οθόνη στις 16 Ιουνίου 2023 με πρωταγωνιστή τον αμφιλεγόμενο ηθοποιό Έζρα Μίλερ. Εν όψει ενός νέου τρέιλερ που πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο του στο Super Bowl αυτό το Σαββατοκύριακο, η Warner Bros. Pictures αποκάλυψε μια αφίσα για την ταινία που δείχνει τον Scarlet Speedster μέσα στην Batcave με το Batwing του Michael Keaton από πάνω του.

Η πλήρης έκδοση της αφίσας δίνει μια ξεκάθαρη ματιά στο Batcave, όπου ο Batman κάνει το μεγαλύτερο μέρος της μυστικής δουλειάς του όταν δεν βγαίνει στους δρόμους για να πολεμήσει ενάντια στους εγκληματίες του Gotham. Βλέπουμε το Flash του Έζρα Μίλερ να στέκεται μέσα στο στην σπηλιά αν και φαίνεται να είναι το μόνο άτομο που είναι παρόν.

Τώρα σε ποιο σύμπαν ακριβώς ανήκει η συγκεκριμένη Batcave δεν έχει επιβεβαιωθεί. Μερικοί έχουν πει ότι έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με το Batcave του Michael Keaton, από το Batman του 1989 και το Batman Returns του 1992. Το κοινό γνωρίζει τη συμμετοχή του Keaton ως Batman στη νέα ταινία Flash, αλλά δεν έχουν δοθεί πολλές λεπτομέρειες. Τώρα φαίνεται ότι θα μπορούσε να παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην ταινία από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *