Κατηγορίες:

Οι δυνατές ανακοινώσεις του Xbox Developer_Direct

Minecraft Legends

Το Minecraft Legends άνοιξε το Developer_Direct με ένα βίντεο που παρουσιάζει το ανταγωνιστικό multiplayer , το οποίο θα λειτουργεί σε πλατφόρμες και επομένως θα επιτρέπει στους χρήστες να προκαλούν ο ένας τον άλλον σε όλες τις πλατφόρμες χωρίς διάxωρισμό. Επιπλέον, αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, η οποία έχει οριστεί για τις 18 Απριλίου.

Οι προγραμματιστές της Mojang μίλησαν για την εμπειρία τους με το Minecraft Legends, τη δυνατότητα να ακολουθούν ακριβείς στρατηγικές, αλλά και να διασκεδάζουν πειραματιζόμενοι με ιδιόρρυθμες προσεγγίσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε επιτυχία αλλά και σε ηχηρή αποτυχία. Οι δημιουργοί υπερασπίζονται ότι το παιχνίδι θα δίνει πάντα κάτι νέο και όχι επαναλαμβανόμενο. Τον Απρίλιο θα είμαστε σε θέση να επαληθεύσουμε μόνοι μας εάν αυτό θα είναι αληθινό.

Forza Motorsport

Η Turn10 παρουσίασε τη δουλειά που γίνεται στο Forza Motorsport σε ένα μακροσκελές βίντεο αποκαλώντας το το πιο προηγμένο αγωνιστικό παιχνίδι όλων των εποχών. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν θα υπάρχουν 500 αυτοκίνητα κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού, που έχει προγραμματιστεί για το 2023 . Θα έχετε τα πιο σύγχρονα αγωνιστικά αυτοκίνητα όλων των εποχών σε ένα Forza. Η οδηγική εμπειρία θα είναι πιο ικανοποιητική χάρη στα εξαιρετικά προηγμένα γραφικά που θα διαθέτουν ray tracing και αντανακλάσεις τελευταίας τεχνολογίας. Ο ήχος θα είναι επίσης ιδιαίτερα θεαματικός με τους κινητήρες και τα μηχανικά μέρη των αυτοκινήτων να αλλάζει ρεαλιστικά ανάλογα με την περίπτωση.

Θα υπάρχουν συνολικά 20 τοποθεσίες (άγνωστος αριθμός πιστών) όπου δημιουργήθηκαν ειδικά για αυτήν τη γενιά, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας τοποθεσίας στη Νότια Αφρική. Κάθε περιβάλλον δημιουργείται με την επεξεργασία χιλιάδων GB δεδομένων για να επιτευχθεί η πιο ρεαλιστική και ζωντανή απεικόνιση. Ανάμεσα στις άλλες τεχνολογικές καινοτομίες ξεχωρίζει η εισαγωγή του κύκλου ημέρας/νύχτας με αγώνες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και δυναμικές αλλαγές ατμοσφαιρικών συνθήκων συμπεριλαμβανομένων των θερμοκρασιών που τροποποιούν την απόκριση των ελαστικών στις απαιτήσεις της πίστας. Όλα τα περιβάλλοντα θα αποδοθούν σε 4K και 60fps. Το Forza Motorsport φαίνεται να είναι ένα πραγματικό άλμα γενεών και θεωρείτε το πιο ολοκληρωμένο παιχνίδι που έχει φτιάξει ποτέ η Turn10. Στην πραγματικότητα, γραφικά φαίνεται να μην έχει αντίπαλο. Θα έχει single player όσο και online και θα κυκλοφορήσει σε υπολογιστή και Xbox Series X και S.

Hi-Fi RUSH

Η Tango Gameworks ανακοίνωσε επίσημα το νέο της τίτλο το Hi-Fi RUSH και η μεγάλη έκπληξη είναι ότι το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σήμερα (σε λίγες ώρες) στο Xbox Game Pass για Xbox Series X, Xbox Series S και PC!

Όπως μπορείτε να δείτε από το παρακάτω τρέιλερ αυτό είναι ένα παιχνίδι δράσης όπου ότι κάνετε θα είναι με απόλυτο συγχρονισμό με τον ρυθμό (Rythm Browler). Ο τίτλος θυμίζει λίγο Jet Set Radio, Sunset Overdrive και με κάποιο τρόπο δίνει και μια αίσθηση Metal Hellsinger.

Redfall

Η αναμονή ήταν μεγάλη ειδικά μετά την επιβεβαίωση της καθυστέρησης του τίτλου την άνοιξη του περασμένου έτους αλλά επιτέλους η Arkane Studios επιβεβαίωσαν επιτέλους την ημερομηνία κυκλοφορίας για το Redfall. Οι διαρροές που έκαναν την εμφάνισή τους τις τελευταίες μέρες ήταν σωστές αφού η ημερομηνία κυκλοφορίας του Redfall θα είναι η 2 Μαΐου, συμπίπτοντας επίσης με τις πρώτες φήμες ότι ο τίτλος θα έφτανε πριν το τέλος του πρώτου εξαμήνου.

Με αυτόν τον τρόπο, το Redfall θα βγει στην αγορά σχεδόν ένα χρόνο αργότερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί αφού πρέπει να θυμόμαστε ότι το αρχικό παράθυρο κυκλοφορίας που έδωσε η Arkane για τον τίτλο ήταν το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο αυτός ο επιπλέον χρόνος τους βοήθησε να λύσουν ορισμένα προβλήματα που υπήρχαν στον τίτλο για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει στην αγορά για το Xbox Series X | S και PC στις 2 Μαΐου 2023 και θα είναι διαθέσιμα κατά την κυκλοφορία μέσω του Xbox Game Pass και του PC Game Pass.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *