Κατηγορίες:

Πρόσφατα είδαμε το νέο trailer για την νέα season του The Mandalorian και πιστέυουμε σε μια πιθανότητα εμφάνισης του Anakin Skywalker.

Επιπλέον δεν είναι παράλογο να πιστεύουμε ότι ο Hayden Christensen μπορεί να επαναλάβει τον ρόλο του στη σειρά. Αυτό λαμβάνοντας υπόψη ότι το έχει ήδη κάνει και για την σειρά Obi-Wan Kenobi στο Disney+. Ακόμη πιο ιντριγκαδόρικο είναι το ενδεχόμενο να έχουν ήδη γυρίσει μια σκηνή μαζί του εκείνη την περίοδο. Και μπορεί να είναι χρήσιμο για την τρίτη σεζόν της σειράς.

Στο The Book Of Boba Fett, Chapter 6 όταν ο Grogu ήταν ακόμα υπό την επίβλεψη του Master Luke Skywalker μπόρεσε και θυμήθηκε την ημέρα που η Αυτοκρατορία ενεργοποίησε την γνωστή σε όλους μας Order 66. Ο Luke είπε επίσης ότι ο Grogu θυμάται περισσότερα από όσα του διδάσκει. Η πιο περιζήτητη λεπτομέρεια είναι τη νύχτα που ξεκίνησε η εξόντωση του τάγματος των Jedi. Από την 1η σεζόν πολλές θεωρίες έχουν επικρατήσει σχετικά με το πώς ο Grogu ξέφυγε από το φωτόσπαθο του νεαρού Darth Vader. Υπάρχουν εικασίες που είπαν ότι ο Mace Windu ήταν εκεί το μοιραίο βράδυ και τον έσωσε. Ωστόσο εξακολουθούν να υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το πού βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια και το πώς επιβίωνε.

Η επερχόμενη σεζόν του The Mandalorian φέρνει στο προσκήνιο μια πιθανή βουτιά στο παρελθόν. Ειδικά στη μνήμη του Grogku. Εάν η δέσμη που διαπερνάει μέσα από τις πόρτες στο τρέιλερ είναι ενδεικτική ενός φωτόσπαθου μας δίνει την πιθανότητα ανοίγοντας την να δούμε τον Anakin.

Το αν ο Hayden Christensen θα εμφανιστεί στη μνήμη επίσης υπόκειται σε εικασία. Καθώς είναι η ανάμνηση του Γκρόγκου, μπορεί να είδε μόνο μια σκοτεινή φιγούρα με κουκούλα με ένα φωτόσπαθο εκείνη τη σημαντική νύχτα. Σε εκείνο το σημείο ο Anakin ίσως εκτελεί μια αποστολή ως νεαρός Darth Vader. Η μνήμη του θα μπορούσε επίσης να είναι το κλειδί για τον λόγο για τον οποίο ο Moff Gideon τον χρειάζεται για τα μελλοντικά του σχέδια. Επειδή έχουν ήδη δείξει τη μνήμη του Grogu από τη βραδιά στο The Book Of Boba Fett αναμένουμε ότι η σκηνή που παρουσίασε το τρέιλερ θα αποκαλύψει κάτι ακόμα πιο ουσιαστικό.

Συγκρίνοντας τη σκηνή με αυτή στο The Book Of Boba Fett, η εικόνα είναι πιο ξεκάθαρη. Τόσο πολύ που αν είναι πραγματικά μια ανάμνηση αυτή θα είναι μια πιο λεπτομερής εκδοχή από αυτό που θυμάται ο Grogu στο τι έχει συμβεί.

Στις τελευταίες στιγμές της μάχης μεταξύ του Obi-Wan και του Darth Vader (στη σειρά Obi-Wan Kenobi) ο Vader λέει στον Obi-Wan ότι σκότωσε τον Anakin. Εκείνο το βράδυ που σκότωσε τα παιδιά στο ναό των Jedi ήταν το τέλος του από το τάγμα.Έτσι απαλλάχθηκε από κάθε αθώα πτυχή της ύπαρξής του. Έτσι υπέκυψε στην σκοτεινή πλευρά.Ο Anakin παύει να υπάρχει και από τότε εναντιώνεται συνέχεια τον Obi-Wan Kenobi!Ο Grogu τα είδε όλα!

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *