Κατηγορίες:

Μετά τα νέα σχετικά με τις απολύσεις περισσότερων από 10.000 εργαζομένων στη Microsoft η 343 Industries είναι ένα από τα στούντιο του Xbox που επλήγησαν περισσότερο( σχεδόν 100 απολυμένους υπαλλήλους). Μετά την είδηση νέες πληροφορίες επεσήμαναν ότι το Halo θα είχε ένα άσχημο τέλος αφήνοντας κατά μέρος την ιστορία του Master Chief.

Η 343 επιτέλους ξεκαθάρισε μερικές φήμες που είχαν διαδοθεί. Σύμφωνα με τη δήλωση, που υπογράφεται από τον Pierre Hintze σχολιάζει ότι το Halo και ο Master Chief θα συνεχίσουν στα χέρια της 343 και ότι δεν θα σταματήσουν να δημιουργούν νέες ιστορίες και να υποστηρίζουν το multiplayer.

Το στούντιο θα παραμείνει επικεφαλής και υπόσχεται να συνεχίσει την κληρονομιά του Master Chief, επιβεβαιώνοντας ότι αυτό δεν είναι το τέλος. Υπάρχουν ακόμα πολλά να καταλάβουμε μετά από όλες αυτές τις ανακατατάξεις . Δεν καταλαβαίνουμε τους ακριβείς λόγους για τις απολύσεις και ως εκ τούτου δεν ξέρουμε εάν θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στους χρόνους ανάπτυξης του παιχνιδιου.

Οπότε ας περιμένουμε την τρίτη σεζόν του Halo Infinite Multiplayer και όλες τις προσθήκες που θα ακολουθήσουν. Σε ότι αφορά το DLC του campaign θα πάρει χρόνο για να φτάσει καθώς φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ανάπτυξη δεν ξεκίνησε ποτέ.

Καμία αντίδραση ακόμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *